Website

warning: Creating default object from empty value in /home/depeuter/www/www/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
Informatie over de website

Nieuwe foto's

We hebben een aantal nieuwe fotootjes op de website gezet. Zo hebben we bijvoorbeeld foto's van de groepjes van de zwemschool die op zondag aanwezig waren in Beerse en een paar foto's van de estafetten.

Je zal zien dat de fotoalbums ook eenvoudiger gemaakt zijn, waarbij je zelf heel eenvoudig albums kan downloaden.

Hoe op de hoogte gehouden worden van websitewijzigingen?

Een aantal mensen hadden gevraagd hoe ze op de hoogte konden gehouden worden van website-wijzigingen.
Daarom een beetje uitleg hoe je dit het eenvoudigste kan doen.

Allereerst heb je een gebruiker nodig op de site, dus maak die eerst aan.
Dan klik je op "Mijn Account" en klik dan op "Inschrijvingen" in jou account scherm en in het vakje eronder op "Inhoudstype"

Je kan kiezen of je emails wil ontvangen voor nieuwe blog items (dit zijn artikeltjes die op de voorpagina verschijnen) of voor nieuwe forumonderwerpen.
Vink aan waar je een email voor wilt ontvangen, en druk op Opslaan.

Heb je nog vragen hierover, stel ze gerust op het contactformulier.

Toptijden op de website

Jullie weten misschien dat we aan het proberen zijn om jullie top-resultaten (je zwemtijden dus) bij te houden zodat deze beter kunnen opgevolgd worden.
Aangezien dat de andere bronnen (swimrankings en swimbase) niet altijd even betrouwbaar en handig zijn - en niet toelaten om eigen rapporten te maken - waren we genoodzaakt om iets in elkaar te boksen.

Ben je benieuwd, dan kan je door hier te klikken een "beta versie" bekijken

Het is een beta-versie omdat je zal zien dat aflossingen nog niet zijn opgenomen, en aangezien de eerste splittijd van wisselslag niet eenvoudig is in de verwerking (dit is een officiele tijd maar in rug of vlinder), zijn deze tijdelijk uit de topresultaten verwijderd.
Verder kan het natuurlijk esthetisch en functioneel nog beter ... maar misschien vinden sommigen dit toch al handig om je prestaties te vergelijken met die van de anderen.

Automatische email bij aanpassingen (forums / blogs)

We hebben zopas email notificatie toegevoegd aan de website. Om hiervan gebruik te maken moet je een gebruiker hebben aangemaakt en aangemeld zijn.
Je kan je inschrijven op berichten van een bepaalde gebruiker, op slechts een bepaald bericht, of bijvoorbeeld een bepaald type onderwerpen (zoals blog-items of ook ineens alle forumonderwerpen).
Op die manier moet je de site niet constant bezoeken om te controleren of iemand iets nieuws geschreven heeft (je mag natuurlijk wel).

Wil je niet onmiddelijk voor elk nieuw bericht een email krijgen, dan kan je beslissen dat je maar een email per dag of per week ontvangt.
Om je in te schrijven voor email notificatie in de forums, open je een forumbericht en je zal de instellingen vlak onder het eerste bericht vinden.
Om je in te schrijven op een bepaalde blog of een bepaald blog bericht (zodat je enkel de commentaar op dat bericht - en niet van alle andere blogs ontvangt), open je een bepaald bericht. Je vind de instructies onderaan het bericht.

Het is mogelijk dat je hier en daar nog Engelse termen zal herkennen. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Website wijzigingen

We hebben de originele KST forums (die Hans tot nu toe opgezet en beheerd heeft) overgezet naar deze website.
Tegelijkertijd hebben we ook de gebruikers die reeds aangemaakt waren in de originele forums (EN die berichten op die forums hebben geplaats) overgezet naar deze website.
Dit wil zeggen dat als je reeds geregistreerd was op de forums en er ook ooit iets op gezet hebt, je niet opnieuw moet registreren. Zelfs je wachtwoord is nog steeds hetzelfde.

Heb je toch problemen om aan te loggen - laat ons dan een berichtje via het contactformulier.

Nieuws Feeds op de website

Zoals jullie misschien al gezien hebben, hebben we ook nieuws feeds van andere zwem-gerelateerde websites opgenomen (je vind het onder KST nieuws in het navigatiemenu aan de linkerzijde).
Deze feeds worden elke 2 uur ververst.

Kennen jullie nog sites die regelmatig nieuws updates geven over zwemmen die jullie graag willen toegevoegd zien, typ het snel even in op het contactformulier en dan voegen we ze (indien mogelijk) toe. Normaal gezien gaat dit voor elke site die RSS, RDF of Atom feeds aanbied.

Inhoud syndiceren